Conversation with Dr. Corpron, part 3

In part 3 of my conversation with Dr. Corpron, he describes what it was like taking care of patients when there was not yet a hospital building.

 

Note the shed on the right in the photo above. This was a storage shed converted to a clinic. The structure going up on the left is a “sala”: a roofed over area where people can get some rest out of the rain or out of the sun. This was to become the patient waiting area.  Photographer has his back to the doctor’s house.

Dr. Corpron will tell more in the link below:

 

Phil McDaniel

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s